PROGRAMA PEDAGÒGIC

L’Espai del Peix ofereix un programa pedagògic específic, dissenyat a partir dels currículums escolars d’infantil, primària i secundària, que comprèn visites, tallers, degustacions i menús. La metodologia és bàsicament experimental, tot proposant que l’alumne conegui la diversitat dels productes del mar i senti atracció per la cuina i el consum de peix.

Totes les activitats posen èmfasi en la necessitat de mantenir una dieta equilibrada, fresca i saborosa com a fonament d’un desenvolupament saludable, alhora que es ressalta la riquesa de la producció pesquera i la cuina del peix del nostre litoral.

Les activitats a l’Espai del Peix s’inclouen dins del programa pedagògic “Viu la Mar”, desenvolupat pel Museu de la Pesca i orientat a posar en valor la pesca, el peix i el patrimoni marítim de litoral de la Costa Brava.

Joves cuiners a bord

Joves cuiners a bord

Taller de cuina a l'Espai del Peix, durant el qual els alumnes fan de cuiners. A llarg de l'activitat, els alumnes, per grups, elaboren un plat de cuina marinera tradicional que al final poden degustar.

Activitat dirigida i adaptada a grups de primària i secundària.

M'INTERESSA

Aula del gust

Aula del gust

"Aula del gust" és una proposta de menú equilibrat a base de peix, elaborat a partir d'una demostració en directe de cuina marinera. Al llarg de tota l'activitat, les explicacions posen en valor els qualitats nutritives i gastronòmiques del peix del nostre litoral, especialment dirigides a potenciar entre els nens i nenes el seu consum. 

Activitat dirigida i adaptada a grups de infantil, primària i secundària.

M'INTERESSA

Dieta Mediterrània

Dieta Mediterrània

Dieta Mediterrània és una visita guiada a la subhasta i a l'aula gastronòmica de l’Espai del Peix. L'objectiu és donar a conèixer el peix del nostre litoral i promoure'n el consum entre els més joves. La visita es complementa amb un tastet de peix.

M'INTERESSA

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda

 

Espai del Peix. Port de Palamós. 
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
 

Informació i reserves

Servei d'atenció al visitant. Museu de la Pesca. 

 

ajuntament-de-palamos.jpg    Fundacio_ProMed.jpg  Logo_Museu_200px.jpg  logo_confraria.jpg  logo_seguretat_alimentaria.jpg  caixa2    Logo_fundacio_DAMM.jpg    logo_diputacio.jpg    DIPSALUT

 

Joomla Social Extensions