cuina palestinaAquest dijous 10 de maig s'inaugura una nova edició de la Mostra de Cuines del Món, cicle organitzat pel departament d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Palamós. Aquesta iniciativa té per objectiu fomentar el coneixement de les diferents cultures que conviuen a Palamós a través de la gastronomia, tot provant els gustos, textures i colors propis de diferents parts del món. 

La primera sessió està dedicada a la cuina de Palestina, regió del pròxim orient. Aquesta cuina està molt influenciada pels diferents pobles que han ocupat el territori, fins i tot per la cuina turca. Amb tot, es perceben diferències significatives entre les 3 regiones que conformen el país: Galilea, Cisjordania i Gaza. La sessió serà una mostra d'aquesta riquesa culinària.

Les següents sessions estaran dedicades a la República Dominicana (17 de maig) i Brasil (24 de maig). Per poder assitir-hi cal reserva prèvia al Museu de la Pesca i anar a buscar el tíquet gratuït que s'haurà d'entregar a l'entrada de l'Espai del Peix.

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada