palamos gastronomic 2018Octubre marca l’inici de la 7a edició de les jornades Palamós Gastronòmic, un esdeveniment de caràcter municipal dirigit a difondre els productes locals i l’àmplia oferta gastronòmica del territori.

Enguany les activitats estan centrades a donar a conèixer i reivindicar la cuina km0 i els productes de temporada. Per això les activitats estaran dirigides a formar els participants i estimular els seus sentits a través de propostes gastronòmiques elaborades amb ingredients locals i proposades per restauradors palamosins.

El programa inclou tot tipus d’activitats, com ara tallers de reconeixement d’espècies i el seu ús a la cuina, un taller d’elaboració d’anxoves, tastos maridats, visites guiades a la subhasta, demostracions i tallers de cuina o presentació de productes. A més a més, hi haurà una oferta de plats especials dels restaurants locals, pinxos, tapes i maridatges.

Entre les activitats que se celebraran a l’Espai del Peix, cal destacar els tallers divulgatius del peix fresc de Palamós (4 i 11 d’octubre), els tallers de salaó d’anxoves (20 i 26 d’octubre), o una sessió de Mestres dels Fogons, amb un intercanvi de cuines marineres del Golf de Lleó (França) i la Costa Brava (26 d’octubre). A més a més, l’Espai del Peix manté el seu programa habitual d’activitats, amb les visites a subhasta, els show-cookings de cuina marinera o un taller familiar de cuina del peix (27 d’octubre).

Trobareu tota la informació al web palamosgastronomic.cat

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada