logo palamos gastronomic 10x10cm transparentUna temporada més, l’Espai del Peix serà un dels escenaris del Palamós Gastronòmic edició 2017. Aquest esdeveniment va néixer com a vehicle per divulgar i potenciar un dels principals valors del municipi: la seva oferta culinària, a través d’un conjunt d’accions i activitats. Enguany, el gran protagonista d’aquesta edició, que es celebrà fins al 22 d’octubre, serà el peix de la llotja de Palamós.

En aquest sentit, l’Espai del Peix oferirà un programa amb el peix com a eix central. Els dies 6, 13 i 20 d’Octubre s’han programat visites guiades a la subhasta del peix de la llotja de Palamós, el primer esglaó del procés que dur el peix en terra al consumidor final. També tots els divendres i dissabtes hi ha previstos show-cookings de demostració de cuina marinera tradicional, maridada amb vins DO Empordà (20 €).

Enguany el programa Memòria Viva dedica sengles sessions de l’activitat “Mestres dels fogons” a la cuina local palamosina. Els dies 11  i 18 d’octubre restauradors locals participaran en tallers de cuina per donar a conèixer una oferta local variada i saborosa. El 21 d’octubre el taller de cuina estarà dedicat a les famílies. A partir de les 10.30 pares i fills cuinaran plegats diferents propostes gastronòmiques sota el mestratge dels cuiners de l’equipament (10€ adults, 2,5€ menors).

I per últim el mateix 21 d’octubre tindrà lloc a l’Espai del Peix, a partir de les 5 de la tarda, un tast de vins DO Empordà (15€).

Per més informació consulteu el calendari d’activitats del Museu de la Pesca o bé adreceu-vos a la web del festival Palamós Gastronòmic.

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada