10a edició de Cuines del Món a l'Espai del PeixUn any més, l'Espai del Peix serà escenari de la Mostra de Cuines del Món que organitza el departament d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Palamós. A partir del 10 de maig, la 10a edició de la mostra estarà dirigida a fomentar el coneixement de les diferents cultures que conviuen a Palamós a través de la gastronomia, tot provant els gustos, textures i colors propis de diferents parts del món. 

Aquest viatge, sense sortir de casa, ens durà aquest any a conèixer les cultures gastronòmiques de 3 països ben diferents:

  • 10 de maig: Palestina
  • 17 de maig: República Dominicana 
  • 24 de maig: Brasil 

Cada sessió anirà a càrrec de persones originàries de cada un dels països, amb el suport dels cuiners de l'Espai del Peix.

Les sessions començaran a les 18 h i duraran 1 h 30' aprox.

És imprescindible fer reserva prèvia durant la setmana anterior a cada sessió. Com que les places són limitades, l’admissió es farà per rigorós ordre d’inscripció.Com a comprovant de la reserva s’emetrà un tiquet que s’haurà de presentar obligatòriament a l’entrada de l’activitat. Aquest tiquet es podrà recollir a la recepció del Museu de la Pesca, fins a 30 minutsabans de l’inici (màxim fins les 17.30 h).

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada